• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чергова атака на Одещину: окупанти вдарили по молдовському танкеру з дизпаливом на борту

    Опубликовано: 2022-07-07 18:00:53

    Під час чергової атаки на Одещину ракета російських окупантів влучила у молдовський танкер Millennial Spirit, який дрейфує без екіпажу із залишками дизпалива на борту. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, інформує УНН.

    Цитата

    "Під час чергового авіаційного удару по Одещині з літака Су-30 випущено 2 ракети Х-31. Одна влучила в танкер Millennial Spirit (прапор Молдова), який дрейфує в територіальному морі без екіпажу із залишками дизпалива на борту. (...) Друга ракета самоліквідувалася над морем", – написав Братчук.

    Деталі

    Вперше російські війська обстріляли танкер ще на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

    Як зазначив Братчук, зараз, імовірно, горять залишки вантажу. На момент першого влучання на судні перебувало понад 500 тонн дизпалива.

    Через блокаду судноплавства танкер вже чотири місяці дрейфує в морі без екіпажу як екологічна бомба уповільненої дії, додав речник Одеської ОВА.

    Нагадаємо

    Сьогодні російські окупанти двома ракетами вдарили по одному з районів Одеської області – знищено 35 тонн зерна та суттєво пошкоджено причал острова Зміїний.

    Вікторія Данильченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.