• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НТСЕР офіційно звернулася до міжнародної Асоціації економічних та соціальних рад із закликом виключити рф з її членів

    Опубликовано: 2022-07-01 10:35:28

    Документ, спрямований на адресу міжнародної Асоціації підписав голова Національної тристоронньої соціально-економічної ради Анатолій Кінах.

    У ньому підкреслюється, що це  спільна позиція сторін соціального діалогу в Україні: уряд, профспілки  і роботодавці роблять все для підтримки народу України, Збройних Сил України, Президента України у протистоянні агресії рф.

    Війна, розв’язана росією проти мирної України, триває вже 8 років поспіль. За 4 місяці широкомасштабного вторгнення  постраждали понад 916 дітей. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 341 дитина загинула та близько 600 поранено.

    Москва продовжує блокаду чорноморських портів України, загрожуючи світові глобальною продовольчою кризою. Україна – п'ятий за обсягами експортер пшениці у світі.

     Раніше виконавчий директор Всесвітньої продовольчої програми ООН Девід Біслі попередив, що через блокування українських портів з голоду можуть померти мільйони людей по всьому світу. Це неприпустимо у 21 столітті.

    Національна рада впевнена, що країна-агресор не має жодного морального права бути членом Асоціації, а тим більше головувати в ній у період 2021-2023 років. Країна-агресор, країна-вбивця дітей, жінок, людей похилого віку не може толерувати гуманні та демократичні принципи життя.

    «Оскільки членство будується на взаємоповазі до незалежності всіх організацій-членів і має основні принципи - стала демократія, сприяння процвітанню та економічному розвитку - дії росії  не можуть поєднуватися з членством та перебуванням у міжнародній Асоціації економічних та соціальних рад», - підсумовується в зверненні.

    Нагадаємо, Національна тристороння соціально-економічна рада є дійсним членом Міжнародної асоціації соціально-економічних рад  (МАСЕРПІ). Раніше НТСЕР звернулася із відповідним закликом до європейських інституцій - членів МАСЕРПІ. Слід відзначити, що останні вже призупинили свою діяльність в організації до зняття із головування в ній рф.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.