• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У США відкрили Центр екстреної допомоги для реагування на віспу мавп

    Опубликовано: 2022-06-29 18:00:35

    Система охорони здоров’я США розширює зусилля, спрямовані на превентивні заходи, моніторинг і вакцинацію людей від мавпячої віспи, розгорнувши Центр екстреної допомоги. Як передає УНН, про це йдеться в офіційному повідомленні Центру контролю та профілактики захворювань (CDC) США.

    Цитата

    “Сьогодні CDC продовжили активно реагувати на спалах мавпячої віспи, розгорнувши Центр екстреної допомоги”, — йдеться в повідомленні.

    Деталі

    Як зазначається, передусім, це дозволяє агентству збільшити оперативну підтримку для реагування на виклики, що зростають.

    У Центрі екстреної допомоги вже працюють понад 300 співробітників CDC та тісно взаємодіють з місцевими, національними і міжнародними партнерами для реагування на нові виклики й безпосередньо на спалах захворювання.

    Нагадаємо

    Всесвітня організація охорони здоров’я повідомила про понад 3200 підтверджених випадків віспи мавп та одну смерть у рамках нинішнього спалаху.

    Також, як повідомляв УНН, збудник мавпячої віспи зненацька сильно мутував.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.