• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський опублікував важливий відеодоказ ракетного удару по ТРЦ у Кременчуці

    Опубликовано: 2022-06-29 11:45:34

    Президент України Володимир Зеленський навів важливий відеодоказ ракетного удару по ТРЦ у Кременчуці. Ці кадри доводять, що удар наносився по ТРЦ, а не по сусідньому заводу, як стверджують росіяни.

    Відповідне відео, на якому чітко видно пряме влучення ракети до торгового центру, президент оприлюднив під час вечірнього відеозвернення.

    "Щоб ніхто не наважувався обманювати щодо ракетного удару по торговому центру в Кременчуці. Російська ракета вдарила саме по цьому об'єкту – цілеспрямовано. Очевидно, що такий був наказ. Очевидно, що такі координати отримали російські вбивці для цієї ракети. Вони хотіли вбити більше людей у мирному місті у звичайному торговому центрі", - наголосив Зеленський.

    Він зазначив, що за цей акт державного тероризму, як і за решту, Росія відповідатиме.

    "На полі бою в Україні, посиленням санкцій та обов'язково – у Трибуналі", - резюмував президент.

    Зазначимо, глава МЗС країни-агресора Росії Сергій Лавров в черговий раз нахабно збрехав і заявив, що окупанти бомбили нібито ангар зі зброєю в Кременчуці, а торговий центр загорівся внаслідок детонації цих боєприпасів. Також Лавров сказав, що ТЦ "Амстор" нібито був порожнім і давно не працював.

    Зазначимо, російські окупаційні війська випустили відразу кілька ракет Кременчука 27 червня. Одну з них окупанти запустили по ТРЦ, а другу - по заводу "Кредмаш"

    Станом на 15:30 28 червня відомо про понад 20 загиблих внаслідок обстрілу. Також є понад 40 заяв від родичів про зниклих безвісти, які могли перебувати під час обстрілу в ТРЦ.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.