• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні затримують видачу закордонних паспортів та ID-карток: у МВС пояснили причину

    Опубликовано: 2022-06-29 10:30:52

    В Україні спостерігаються затримки у видачі закордонних паспортів та ID-карток через ускладнену логістику доставки витратних матеріалів для виготовлення документів.

    Про це повідомили у прес-службі МВС.

    Як зазначили у відомстві, через постійні бомбардування російськими окупантами міст та інфраструктури, знищення та руйнування логістичних шляхів стала проблематичною доставка з-за кордону витратних матеріалів для виготовлення ID-карт та закордонних паспортів.

    "Враховуючи крайню необхідність для кожного громадянина України в умовах військового стану мати на руках паспортні документи, уряд та МВС разом із Державною міграційною службою та держпідприємством "Поліграфкомбінат "Україна"   роблять все можливе для виправлення ситуації", - йдеться у повідомленні відомства.

    Зазначимо, в Україні спростять процедуру поновлення паспортів для внутрішньо переміщених осіб та депортованих. Зокрема, ВПО звільнять від сплати збору за оформлення втрачених чи вкрадених паспортів.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.