• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці розповіли, як продовжити життя на десять років

    Опубликовано: 2022-06-29 08:08:03

    Для дослідження фахівці спостерігали за більш ніж 100 тисячами людей у віці понад 50 років.

    Учені з Гарвардського університету й Амстердамського університету прикладних наук розповіли, як гарантовано продовжити своє життя на десять років. Про це пише науковий журнал British Medical Journal.

    Фахівці дійшли висновку, що регулярні фізичні вправи і здорове харчування «роблять свою роботу». Такі корисні звички знижують ризик передчасної смерті.

    Фахівці протягом 20 років спостерігали за більш ніж 100 тисячами осіб у віці від 50 років. До груп ризику віднесли курців, людей, які вживають алкоголь, практикують нездорове харчування, людей з низькою фізичною активністю і надмірною вагою.

    Виявилося, що люди, які вели здоровий спосіб життя, прожили значно довше. Середній показник у жінок становив 84,4 року проти 73,7 року у жінок зі шкідливими звичками. У чоловіків показники склали 81,1 року проти 73,5 року.

    Також вчені зазначили, що під час дослідження не враховувалися непередбачувані захворювання — такі, як рак.

    Раніше вчені заявили, що гострий перець продовжує життя. Також повідомлялося, що вчені з’ясували, як пошук сенсу життя впливає на здоров’я.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.