• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені розповіли, як не допустити розвитку хронічної мігрені

    Опубликовано: 2022-06-29 07:24:05

    Експерти встановили, що розчісування, ліки і рівень заробітку можуть вплинути на розвиток хронічної мігрені.

    Американські і китайські вчені встановили основні чинники, які передують переходу мігрені в хронічну форму. Було виявлено, що на частину факторів можна вплинути і тим самим знизити ризик погіршення свого стану, пише Cephalalgia.

    Дослідники відзначили основні симптоми, які з’являються перед тим, як хвороба стане хронічною — це висока частота нападів, коли голова болить частіше п’яти разів на місяць.

    Також викликати головний біль може банальне розчісування. У людей, що зазнають неприємних відчуттів під час розчісування, збільшується ймовірність переходу епізодичної мігрені в хронічну форму на 40%.

    Хронічну мігрень можна заробити, якщо людина зловживає ліками. Автори дослідження зазначають, що потужні препарати, у тому числі знеболювальні, потрібно призначати і вживати тільки за гострої потреби і з адекватною частотою прийому.

    До розвитку хронічної мігрені може привести затяжна депресія. Як наголошують експерти, депресія є наслідком патологічного гормонального і хімічного дисбалансу в мозку, виправити який самостійно дуже складно і не завжди можливо. Депресія може серйозно погіршити стан пацієнта, який страждає на мігрень.

    Цікаво і те, що мігрень може перерости в хронічну через заробітки. Вчені з’ясували, що високий дохід знижує ймовірність розвитку хронічної мігрені на 35%. Швидше за все, це пов’язано з тим, що заможний пацієнт має доступ до найкращих лікарів і сучасних дорогих методів лікування.

    Нагадаємо, що вчені назвали основну причину мігрені.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.