• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти тричі обстріляли Зеленодольськ: є руйнування багатоповерхівок та поранені

    Опубликовано: 2022-06-27 11:00:36

    Російські війська 26 червня тричі обстріляли Зеленодольську громаду з ракетних систем залпового вогню, повідомив у своєму Telegram-каналі начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

    "Ворог кілька годин тримав під прицілом Зеленодольську громаду. Тричі ударив з "Градів" та ствольної артилерії по людях і житлу", - зазначив він.

    За словами керівника області, у Зеленодольську поранено двох людей - чоловіка та жінку, їм надали медичну допомогу. При цьому в місті є руйнування багатоповерхівок, пошкоджені будинок культури та пошта.

    Як уточнює Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області, осколкові поранення отримали 71-річний чоловік та 35-річна жінка. Є руйнування у трьох багатоповерхівках.

    "Рятувальники допомогли вибратися з квартири жінці та дитині. Через обстріл там вибиті вікна та деформовані двері. Сталася пожежа у дачному кооперативі. Рятувальники її вже загасили. Пошкоджена лінія електропередач", - додали у відомстві.

    Зазначимо також, що минулого разу місто обстрілювалося російськими військами ввечері 24 червня. Як повідомляв Резніченко та регіональна прокуратура, тоді постраждала 60-річна жінка та було зруйновано дачний будинок.

    Нагадаємо, що Зеленодольська громада, зокрема саме місто та село Велика Костромка регулярно піддається обстрілам з боку окупантів, що контролюють майже всю суміжну з ними Херсонську область.

    Зокрема, останнім часом Зеленодольськ був обстріляний в ніч на 13 червня, він же та сусіднє місто Апостолове - 15 червня, Велика Костромка - ввечері 16 червня та в ніч на 22 червня.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.