• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через ворожий обстріл у Харкові згорів великий склад, за день в регіоні вже 15 загиблих

    Опубликовано: 2022-06-22 10:30:41

    Через російський артилерійський обстріл Індустріального району Харкова вдень 21 червня сталося декілька пожеж, найбільша з яких у складській будівлі. Внаслідок розривів російських боєприпасів загинули щонайменше четверо людей, ще 10 були поранені.

    Як повідомляє Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Харківській області, на час прибуття рятувальних підрозділів вогонь встиг поширитись на площу біля 3000 квадратних метрів.

    Лише в цю складську будівлю влучило декілька ворожих снарядів, що й зумовило стрімке поширення полум'я на значну площу. О 18:15 пожежу було ліквідовано. До гасіння було залучено 14 одиниць техніки та біля 60 чоловік особового складу ДСНС.

    Натомість начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі повідомив, що за наслідками російських обстрілів Харкова у вівторок поранено вже 11 осіб, а загиблих вже п'ятеро.

    Ще три мирних мешканця загинули сьогодні внаслідок обстрілу села Уди Золочівської громади. Крім того, під час обстрілу в селі Безруки Дергачівської громади загинула 8-річна дівчинка, а її мати отримала поранення.

    За останніми даними керівника області, загалом по регіону за день загинули вже 15 людей, а 16 були поранені. Зокрема, увечері окупанти обстріляли Чугуївську громаду: за попередніми даними, там знайдено 6 загиблих та 4 поранених.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.