• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російська авіакомпанія наполовину скорочує літаковий парк – немає запчастин

    Опубликовано: 2022-06-21 14:00:27

    Російська авіакомпанія Azur Air через відсутність запчастин зупиняє експлуатацію приблизно половини літаків, які залишилися у її розпорядженні після введення санкцій. Про це повідомляють російські пропагандистські медіа.

    Інтерфакс наводить витримки з листа гендиректора компанії Євгена Корольова до співробітників, у якому сказано, що це вимушене рішення, щоб забезпечити максимальну безпеку польотів на період, доки компанія шукає нові канали постачання запчастин.

    Azur Air зупиняє експлуатацію 10 із 22 своїх літаків.

    Компанія спеціалізується на чартерних рейсах на замовлення туроператорів. За даними Росавіації, це восьма за обсягами пасажиропотоку авіакомпанія РФ за підсумками 2021 року. До введення санкцій у її розпорядженні було 35 Boeing.

    7 квітня США посилили санкції проти російських авіакомпаній Аерофлот, Azur Air і UTair за те, що вони порушили фактичну заборону використання виготовлених в Америці літаків.

    Сергей Бережной

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.