• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна запроваджує візовий режим для громадян рф: має запрацювати з 1 липня

    Опубликовано: 2022-06-17 17:30:29

    Кабінет міністрів у п’ятницю,17 червня, має ухвалити рішення, відповідно до якого Україна запровадить візовий режим в’їзду для громадян росії. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у Telegram-каналі, пише УНН.

    Цитата

    "Україна запроваджує візовий режим для громадян рф", - написав він.

    Деталі

    За слів Глави держави, у межах протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності нашої держави він запропонував уряду опрацювати питання перегляду режиму в’їзду російських громадян на територію України.

    І сьогодні Кабмін має ухвалити рішення – постанову "Про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з Російською Федерацією".

    Цитата

    "Згідно із запланованим рішенням Кабінету міністрів, з 1 липня 2022 року Україна запровадить візовий режим в’їзду для громадян рф", - повідомив Глава держави.

    Раніше

    Раніше Зеленський підтримав петицію про запровадження візового режиму для громадян росії.

    А нещодавно сказав, що вважає, має достатньо можливостей, щоб довести до позитивного для українців результату ініціативу щодо запровадження візового режиму для росіян.

    Саша Картер

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.