• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Український опір ламає плани з анексії окупованих територій Росією — ISW

    Опубликовано: 2022-06-16 18:00:57

    На тимчасово окупованих територіях України рух опору не дає Росії встановити повноцінний контроль та здійснити анексію захоплених земель. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

    Аналітики заявляють, що російська влада постає перед труднощами у реалізації своїх окупаційних програм через український рух опору на захоплених територіях.

    В інституті навели приклад повідомлення про те, що 9 і 11 червня в Маріуполі українські партизани атакували співробітників російського МНС, а також, що окупаційна влада не може відкривати школи в Бердянську через відмову українських вчителів викладати за російськими програмами.

    В ISW вважають, що такі проукраїнські дії продовжать підривати зусилля Росії щодо встановлення повного адміністративного контролю над окупованими територіями та плани їхньої анексії.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.