• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Знайдено спосіб продовження життя на кілька років

    Опубликовано: 2022-06-17 08:08:20

    Прості дії можуть продовжити життя людини до трьох років і більше, якщо почати застосовувати метод якнайраніше.

    У Брігамській жіночій лікарні в Бостоні знайшли дієвий спосіб жити довше на кілька років. Результати наукового дослідження публікує EurekAlert!.

    Вчені дізналися, що контроль за кров’яним тиском може продовжити життя на три роки. Висновки фахівців підтверджує дослідження за участю дев’яти тисяч осіб у віці понад 50 років.

    У всіх респондентів був підвищений ризик розвитку діабету і високий систолічний тиск — від 130 до 180 міліметрів ртутного стовпа.

    Добровольці були розділені на дві групи. В одній з них фахівці знижували тиск людей до 120 мм рт. ст., а в іншій — до 140 за допомогою антигіпертензивної терапії. Всі добровольці спостерігалися протягом трьох років.

    Результати показали, що в разі продовження терапії, люди з тиском до 120 мм рт. ст. можуть продовжити життя від шести місяців до трьох років. При цьому, чим раніше учасники починали терапію, тим довше жили.

    Напередодні був названий несподіваний продукт, що викликає рак. Також повідомлялося про те, що були названі продукти, що викликають безсоння.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.