• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський про те, чи має намір Україна стріляти по території РФ: Ні, ми не терористи

    Опубликовано: 2022-06-15 16:00:48

    Президент Володимир Зеленський пояснив, що далекобійна артилерія потрібна Україні для того, щоб зберегти життя українських військових, Україна не має наміру обстрілювати територію РФ — "ми не терористи". Про це він сказав у ході спілкування із данськими журналістами.

    На запитання, чи почала б Україна обстріли цілей по той бік українсько-російського кордону, якби отримала достатньо далекобійних РСЗВ, він відповів: "Ні. Нас не цікавлять обстріли цивільних людей. Ми не терористи, щоб обстрілювати цивільні квартали. Ми нормальні здорові люди. Ця зброя потрібна нам, щоб звільнити нашу країну".

    Він пояснив, що на деяких ділянках фронту відстань між військами України та РФ більша за 100 км. Для зменшення цієї дистанції потрібна відповідна зброя, зазначив президент.

    "Ми не можемо просто віддавати людський ресурс. Тому що для мене особисто це не ресурс, це живі люди. І тому я хочу, щоб вони воювали, але повернулися додому", – наголосив Зеленський.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.