• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Сєвєродонецьку продовжуються бої, у Лисичанську багато поранених, - голова Луганської ОВА

    Опубликовано: 2022-06-15 12:15:48

    Росіяни в Луганській області наступають на всіх напрямках. Основна кількість поранених зараз – у Лисичанську. У Сєвєродонецьку ворог вкотре обстріляв завод "Азот".

    Про це повідомив керівник Луганської обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай.

    За його словами, за останні два дні лише до лікарень інших регіонів госпіталізовано шістьох мешканців Лисичанська, а також дві людини із Золотого.

    У Лисичанську армія країни-агресора РФ обстріляла споруди поблизу колишнього заводу "Донсоду" та кілька будинків поблизу. Така сама ситуація і в районі "Склозаводу". Щонайменше вісім будинків постраждали 14 червня у місті.

    У Сєвєродонецьку ворог вкотре влучив у завод "Азот". Зокрема, пошкоджено прохідну підприємства. Ворожі удари знищують багатоповерхівки, розташовані ближче до підприємства.

    "Противник слабший у вуличних боях, тому відкриває вогонь з артилерії, через що руйнуються наші будинки", - наголосив Гайдай.

    Також, за його словами, серйозні ушкодження у навколишніх селах.

    "Те, що вдалося зафіксувати минулої доби: зруйновано шість будинків у Нирковому, чотири – у Миколаївці, три – у Вікторівці. Також 14 будинків зруйновано у Гірському", - повідомив Гайдай.

    Крім того, армія РФ завдала авіаударів по Білій Горі, Устинівці та Метелкіному. Із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню обстріляні Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Тошківка, Устинівка, Борівське, Метьолкіне, Біла Гора, Миколаївка, Врубівка.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.