• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канада припиняє дію вакцини проти COVID для внутрішніх подорожей - CBC News

    Опубликовано: 2022-06-15 09:15:26

    Уряд Канади у вівторок оголосить про припинення дії мандатів щодо вакцинації проти COVID-19 для внутрішніх подорожей на літаках і поїздах, а також для виїзду за кордон, повідомляє CBC News з посиланням на невідомі джерела, які знайомі з цим питанням. Про це інформує УНН.

    Деталі

    Федеральний уряд збирається сьогодні оголосити про припинення дії мандатів щодо вакцини від COVID-19 для внутрішніх подорожей у літаках і поїздах, а також для виїзду за кордон.

    Уряд може відновити вимогу щодо вакцини, якщо з'явиться новий варіант вірусу.

    Повноваження щодо вакцинації для подорожей діють з 30 жовтня 2021 року. Оскільки мандат поширювався, мандрівники мали місячний пільговий період, коли замість цього вони могли надати докази негативного тесту на COVID-19.

    Уряд зазнав тиску з боку опозиційних партій, а також галузевих організацій , щоб пом'якшити деякі заходи охорони здоров'я у відповідь на затримки та довгі черги в аеропортах .

    Минулого тижня країна призупинила довільне тестування на COVID у всіх своїх аеропортах до кінця червня, щоб полегшити довгий час очікування, з яким стикаються мандрівники.

    Нагадаємо

    Співробітники Управління з контролю за продуктами і ліками США заявили, що вакцини проти COVID-19 Pfizer є ефективними та безпечними для використання у дітей у віці від 6 місяців до 4 років.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.