• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Штурм Сєверодонецька триває: росіяни знищують багатоповерхівки та «Азот»

    Опубликовано: 2022-06-14 12:15:52

    У Сєвєродонецьку на Луганщині ситуація вкрай важка. Штурм міста продовжується вже багато днів. Артилерією противник руйнує вщент багатоповерхівки та об'єкти промисловості.

    Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

    "У нас є ще одне цілеспрямоване потрапляння в об'єкти сєверодонецького "Азоту" та "Склопластику". Зруйнований міст, приміщення обласного ДСНС, обстріляні прилеглі селища Синецький та Павлоград", - зазначив Гайдай.

    Він підкреслив, що кожен день стає відомо про загиблих, яких через щільність обстрілів важко дістатися. Багато пошкоджених багатоповерхівок у старих районах Сєвєродонецька, деякі з них російська армія розстрілювала так, щоб знести до фундаменту. Втім, наступ в районі Метелкіного у них не вдався.

    Активні бойові дії 13 червня також мали місце на напрямках Тошківка – Устинівка, Оріхове – Золоте, Камишеваха – Врубівка, Василівка – Білогорівка, Ниркове – Миколаївка

    Через російські обстріли у Врубівці зруйновано 13 будинків, у Тошківці – 11, у Лисичанську – сім, у Гірському – два.

    Поранену жінку із Новодружеська госпіталізовано до лікарні іншого регіону.

    "На підсилення ворогу підійшли ще дві батальйонних тактичних групи. Росіяни намагаються оточити підрозділи наших військ у районі населених пунктів Лисичанськ, Привілля, Сєверодонецьк, Борівське", - повідомив Гайдай.

    Зазначимо, військові російської армії зруйнували всі мости, що ведуть до Сєвєродонецька, але Збройні сили України контролюють частину міста.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.