• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Харків знову опинився в зоні досяжності ствольної артилерії росіян, — Арестович

    Опубликовано: 2022-06-14 11:15:57

    Просування росіян у Харківській області призвело до того, що адміністративний центр регіону знову опинився у зоні досяжності ствольної артилерії російської армії.

    Про це заявив радник глави Офісу Президента Олексій Арестович у ефірі "Фейгін Live".

    "На Харківському напрямку маленька "зрада" – окупанти радісно просуваються потихеньку. Беруть населені пункти у сірій зоні, які ми особливо не утримували", – сказав Арестович.

    Він не уточнив, які саме населені пункти ворог узяв під контроль. При цьому Арестович зазначив, що росіяни знову регулярно обстрілюють Харків із нових позицій.

    "Погані новини для харків'ян - по місту почала бити ствольна артилерія, б'є безперервно днів п'ять-шість. Постійно зазнаємо втрат. До цього били "Ураганами" та "Смерчами" з російської території, а зараз знову ствольна пішла", - додав радник голови ОП.

    Зазначимо, що сотні мирних жителів загинули у Харкові внаслідок застосування російською армією касетних бомб та некерованих ракет. Повідомляється, що Amnesty International опитав близько 160 харків'ян, серед яких постраждалі від обстрілів, свідки, рідні жертв, а також лікарі, та задокументували щонайменше 28 випадків невиборчих ударів по Харкову з боку Росії.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.