• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шольц, Макрон та Драгі можуть відвідати Київ наприкінці червня, - Bild

    Опубликовано: 2022-06-13 13:00:44

    Канцлер Німеччини Олаф Шольц разом із президентом Франції Еммануелем Макроном та прем'єр-міністром Італії Маріо Драгі планують відвідати Київ перед самітом G7 наприкінці червня, повідомляє Bild.

    За даними видання, урядові кола Франції та України мають конкретні плани поїздок, які припускають, що лідери трьох країн приїдуть до Києва перед самітом "Великої сімки", який відбудеться 26-28 червня.

    Також повідомляється, що Париж та Берлін уже деякий час ведуть переговори щодо спільного візиту до Києва. При цьому Макрон пропонував поїздку лише після парламентських виборів до Франції, які відбуваються сьогодні, 12 червня. І йому належить ідея взяти у поїздку італійського прем'єра Драгі.

    Варто зазначити, що Еммануель Макрон під час візиту до України може оголосити про передачу ЗСУ самохідних гаубиць Caesar.

    Можливість такого візиту до Києва, першого з початку війни, французького президента на даний момент ретельно вивчає його оточення.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.