• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Лисичанську загинули троє людей і згорів торговий комплекс

    Опубликовано: 2022-06-13 11:45:27

    Протягом 12 червня у Лисичанську Луганської області внаслідок обстрілів окупантів загинули троє місцевих жителів: чоловік та жінка, а також 6-річна дитина. Крім того, поранено одну людину.

    Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

    "У ніч на понеділок у Лисичанську згорів торговий комплекс. Росіяни пошкодили чотири будинки, споруди місцевої шахти. Крім того, внаслідок атак 11 будинків росіяни зруйнували у Врубівці, чотири – у Золотому, у Гірському – два будинки та дитячий садок", - зазначив Гайдай.

    За його словами, ЗСУ успішно відбили штурм армії країни-агресора РФ у напрямках Вікторівка – Врубівка та Камишеваха – Врубівка. Ворог відновив наступальні дії у районі населеного пункту Золоте.

    Армія РФ продовжує штурмувати Сєвєродонецьк і відтіснила українських військових через значну перевагу в артилерії. Бойові дії за населений пункт продовжуються.

    "Росіяни знищують квартал за кварталом. Декілька снарядів потрапили в очисні споруди Сєверодонецька. Загарбники тричі обстріляли територію Азота, де ще залишаються люди у бомбосховищах", - повідомив Гайдай.

    Зазначимо, окупанти намагаються взяти в оточення ЗСУ в районах міст Сєверодонецьк та Лисичанськ, блокують шляхи логістичного постачання з населеного пункту Бахмут.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.