• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Харківщині росіяни обстріляли дитячий табір

    Опубликовано: 2022-06-13 10:45:31

    У ніч з 11 на 12 червня 2022 року внаслідок обстрілу російськими військами було пошкоджено три корпуси оздоровчого дитячого табіру у Чугуївському районі.

    Як повідомляє Харківська обласна прокуратура, прокурори Чугуївської окружної прокуратури спільно зі слідчими Чугуївського райуправління поліції провели огляд місця події.

    Надалі слідчі управління Служби безпеки України в Харківській області розпочали розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 статті 438 Кримінального кодексу).

    Нагадаємо, що минулої доби від ворожих обстрілів у Чугуївському районі загинула принаймні одна людина.

    10 ж червня внаслідок російського обстрілу села Коробочкине Чугуївського району було вбито одразу п'ятьох людей, що проживали в одному з приватних будинків.

    Зазначимо також, що під час артобстрілу та авіанальотів, здійснених російськими окупантами 11 червня, пошкоджень зазнало одне з сільськогосподарських підприємств Харківщини, що спеціалізувалось на вирощуванні зернових, бобових та насіння олійних культур.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.