• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені з’ясували, яка група крові більше схильна до коронавірусу

    Опубликовано: 2022-06-12 14:08:48

    Китайські вчені для проведення дослідження взяли зразки аналізів більше двох тисяч заражених коронавірусом пацієнтів з лікарень Уханя і Шеньчженя.

    Люди з II групою крові найбільш уразливі і частіше за інших заражаються коронавірусом COVID-19. До такого висновку дійшли китайські вчені, повідомляє Global Times з посиланням на сайт медичних досліджень Medrxiv.

    Китайські вчені для проведення дослідження взяли зразки аналізів більше двох тисяч заражених коронавірусом пацієнтів з лікарень Уханя і Шеньчженя.

    Для початку дослідники з’ясували пропорцію, за якою різні групи крові розподілені серед звичайних жителів Уханя. Виявилося, що в контрольній групі з майже чотирьох тисяч осіб у третини була I група, в іншої третини — II, у четвертої частини досліджених — III і у решти (9,1%) — IV.

    У другої частини дослідження вчені досліджували ту саму пропорцію для 1,7 тисячі заражених коронавірусною інфекцією COVID-19 у великій уханьскій лікарні. У підсумку, пацієнтів з II групою виявилося 37,75%, з III — 26,42%, з I групою крові — 25,80% і з IV — 10,3%.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.