• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У десяти населених пунктах білорусі перебувають війська рф – Міноборони

    Опубликовано: 2022-06-13 09:15:57

    У десяти населених пунктах білорусі перебувають російські війська. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник, передає УНН.

    Цитата

    “Вони (російські війська – ред.) там є. Я не скажу вам точну кількість, але дислокуються російські підрозділи. Близько десяти населених пунктів, де військовослужбовці армії росії є. Крім того, ми знаємо про оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер", які також розгорнуті на території білорусі, і це несе загрозу продовження завдання ракетних ударів по нашій території”, - заявив Мотузяник.

    Деталі

    Речник Міноборони також зазначив, що впродовж останніх кількох тижнів збройні сили білорусі у складі до семи батальйонів намагаються "прикривати" ділянку білорусько-українського кордону.

    Водночас він нагадав, що білорусь погрожує збільшити чисельність збройних сил республіки до 80 тисяч.

    За словами Мотузяника, у найближчій перспективі не видно створення якогось потужного угруповання в білорусі.

    "Це більше демонстраційні дії, в тому числі з боку підрозділів російської армії. І основна мета – це відтягнути наші сили, не допустити їх перекидання на інші напрямки", - вважає Мотузяник.

    Доповнення

    Як писав УНН, на території республіки білорусь почалося активне формування підрозділів “народного ополчення”. Підрозділи збройних сил цієї держави продовжують прикривати ділянки білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.