• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська авіація здійснила успішні нальоти на півдні

    Опубликовано: 2022-06-10 16:00:03

    Повітряні сили ЗСУ у четвер здійснили низку успішних нальотів на півдні України, повідомило у зведенні оперативне командування "Південь".

    "Нашою авіацією завдано серію ударів по опорному пункту, місцях скупчення техніки та особового складу, по налаштованій понтонній переправі та польовим складам противника в п’ятьох різних населених пунктах Херсонщини", – розказав речник ОК "Південь" Владислав Назаров.

    За оцінками, внаслідок авіаударів та ракетно-артилерійських обстрілів було знищено 33 російських військових, одну систему залпового вогню "Град", кілька одиниць броньованої техніки, три склади боєприпасів та два – паливно-мастильних матеріалів.

    Загалом у південній операційній зоні ситуація залишається стабільно напруженою: ворог веде бойові дії на займаних рубежах, укріплюється та мінує підступи до своїх позицій.

    Кораблі Чорноморського флоту РФ готові до здійснення ракетних ударів. За даними командування, зараз чергують чотири надводні кораблі з ракетами та один підводний човен. "А значить, загроза ракетних атак залишається, вірогідність морської десантної операції – вочевидь, поставлена на паузу", – резюмувало командування.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.