• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зелений чай здатний позбавити шкіру від безлічі проблем

    Опубликовано: 2022-06-10 20:48:12

    Зелений чай бореться з причинами запалення шкіри й уповільнює старіння.

    Зелений чай широко використовується протягом століть для поліпшення здоров’я людини, а також краси. Цей напій багатий антиоксидантами, вітамінами групи В, калієм, магнієм, фолієвою кислотою. Зелений чай виробляється зі свіжих листків, причому він знижує рівень холестерину, запобігає серцево-судинним захворюванням, проводить профілактику раку і хвороби Альцгеймера, інформує Ukr.Media.

    В домашніх умовах зелений чай можна ефективно використовувати для шкіри.

    Лікування акне

    Акне — це одне з найбільш поширених шкірних захворювань, яке змушує відчувати себе менш впевнено. Це впливає на зовнішній вигляд. За допомогою зеленого чаю можна поліпшити стан шкіри.

    Необхідно приготувати зелений чай: покласти його в миску, додати трохи гарячої води й варити, потім почекати, поки не охолоне. Потім за допомогою ватного тампона, нанести чай на шкіру на 15 хвилин. По закінченню часу змити водою і нанести зволожуючий крем, як зазвичай. Рекомендовано робити це щодня, поки не пройдуть прищі й запалення.

    Догляд для чутливої шкіри

    Зелений чай підходить практично для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Закип’ятити кілька листків зеленого чаю в чашці води. Остудіть й процидіть його. Змішайте чайну ложку лимонного соку, чайну ложку простого йогурту або сиру і кілька чайних ложок зеленого чаю. Нанести маску на обличчя на 15 хвилин, а потім змити прохолодною водою.

    Зменшення пор на шкірі

    Великі пори зазвичай виникають на жирному типі шкіри, це один з факторів, що сприяють прискоренню процесу старіння. Якщо необхідно позбутися від пор і ефективно лікувати жирну шкіру, не вдаючись до дорогих косметичних засобів, то замість цього слід використовувати зелений чай.

    Закип’ятити склянку води й додати в нього кілька пакетиків зеленого чаю, проварити кілька хвилин і видалити пакетики. Охолодити воду до кімнатної температури й додати кілька крапель лавандової олії або олії чайного дерева. У місткість для льоду перелити підготовану рідину і заморозити. Зберігати в холодильнику і прикладати кубики льоду, коли вони будуть готові до використання.

    Цей метод зменшить розмір пор і запобіжить появі прищів на шкірі.

    Додати сяйва шкірі

    Щоб мати сяючу шкіру, можна використовувати зелений чай з іншими доступними інгредієнтами. Заварити листя зеленого чаю й додати трохи меду, щоб зробити хорошу пасту. Потім нанести на обличчя або інші частини тіла на 15-20 хвилин і змити водою. Якщо виконувати цей метод щотижня, шкіра буде більш приємною і рожевою.

    Ця маска також допомагає ефективно очистити вугри, почервоніння, вона добре працює від темних плям на шкірі.

    Захистити від сонячних променів

    Зелений чай може захистити від сонячного світла, завдяки вмісту в ньому мінералів. Можна отримати найкращий ефект, якщо змішати його з лимонним соком, який багатий вітаміном С, щоб стимулювати вироблення колагену. Суміш лимона і зеленого чаю допомагає підтягнути й освітлити шкіру, а також ефективно запобігти загару.

    Змішати чайну ложку лимонного соку, чайну ложку порошку куркуми й кілька столових ложок холодного зеленого чаю. Добре перемішати всі інгредієнти в мисці й використовувати ватяний тампон, щоб занурити його в суміш. Нанести на обличчя або інші частини тіла на 10 хвилин. Змити прохолодною водою.

    Куркума володіє протизапальною властивістю, яка може лікувати екзему, акне, темні плями й опіки.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.