• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці визнали піцу найбільш корисним сніданком

    Опубликовано: 2022-06-10 14:28:49

    Найголовніше, снідаючи, потрібно обмежитися одним або двома шматочками.

    Для всіх кому подобається піца повинні знати про те, що вона визнана найбільш корисним сніданком, а не вівсяна каша, омлет, тости з овочами або сир, як були впевнені прихильники правильного харчування, інформує Ukr.Media.

    Тепер піцою можна снідати не тому, що в холодильнику порожньо, а тому що вона приносить користь і люди даремно відмовляють собі у задоволенні скуштувати її, пробудившись від сну. На думку фахівців у сфері дієтології, ця страва підходить в якості ранкового приймання їжі набагато краще, ніж звичні вівсяні пластівці. Саме до цього висновку прийшов дієтолог з Америки на ім’я Челсі Емер.

    Фахівець стверджує, що піца дуже корисна на сніданок. Про причини він детально розповів засобам масової інформації. На його думку, в одному шматочку піци міститься така ж кількість калорій, як і в вівсяних пластівцях, в які додали молоко. Але до складу піци входить набагато більше корисних вітамінів, білків і мікроелементів, ніж пластівці. Зате в цьому продукті міститься багато цукру, який шкідливий для здоров’я.

    Невеликий шматочок піци здатний наситити, а також наповнити бадьорістю і енергією на весь ранок. Головне, щоб сам шматочок був тонким, а страва складалася з сиру, грибів, курячого філе, помідорів, зелені в достатній кількості. Але піца на сніданок буде корисною лише в тому випадку, якщо покуштувати всього кілька шматків, а не з’їсти її цілком. У такому разі в організм відразу надійде велика кількість калорій, що негативно позначиться на зайвій вазі.

    Хоча з приводу корисності піци необхідно відзначити, що покупний продукт, приготовлений з можливо несвіжим м’ясом і овочами, не може бути корисний. Щоб страва дійсно сприятливо відбилася на організмі, її необхідно створювати самостійно, використовуючи тільки якісні продукти. Тільки в цьому випадку піцу можна спокійно вживати на сніданок, не думаючи про те, що їжа позначиться на зайвій вазі і негативно позначиться на фігурі, а також не принесе ніякої користі організму.

    Дієтолог стверджує, що шматочок ситної піци на сніданок можна вживати щодня. Щоб урізноманітнити ранковий раціон, рекомендують чергувати овочеву і м’ясну начинку для страви. Використовуйте помідор, солодкий перець, цвітну капусту, зелень, сир, оливки, квасолю, кукурудзу. Не варто класти в піцу жирні сорти ковбаси і м’яса, бекон. І найголовніше, снідаючи, потрібно обмежитися одним або двома шматочками, а не тріскати страву повністю. Краще віддати частину піци всім хто з вами за одним столом.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.