• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З Луганщини вдалося евакуювати ще 17 осіб, - голова ОВА

    Опубликовано: 2022-06-10 12:00:09

    Внаслідок обстрілів російської армії у Сєвєродонецьку Луганської області був зруйнований Льодовий палац. Також з Лисичанська вдалося евакуювати 17 осіб, серед яких троє - діти.

    Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

    Зазначається, що через ворожі обстріли був зруйнований Льодовий палац у Сєвєродонецьку. 

    "Будівлі нема, але, дякувати Богу, людей там не було і ніхто не постраждав. Зараз ми маємо думати про людей, про збереження їхнього життя. Будинок можна побудувати, а повернути втрачених людей - ні", - наголосив очільник ОВА.

    Також група волонтерів разом з правоохоронцями змогли забрати з постійно обстрілюваного Лисичанська 17 людей, з них троє - діти.

    "Цю ніч вони вже переночували в спокої. Вони прокинулися і сказали один одному: "Добрий ранок!". А якби вони залишилися під ворожим вогнем у Лисичанську, такі ранки довелося б вимолювати в бомбосховищах міста", - додав Сергій Гайдай.

    Нагадаємо, 9 червня росіяни обстріляли територію цеху виробництва аміаку на сєвєродонецькому "Азоті". Проте викидів хімічних речовин у навколишнє середовище не відбулося – всі добрива та хімікати було вивезено з території підприємства на 2-ий день війни.

    За словами президента Володимира Зеленського, битва за Сєвєродонецьк стала однією з найважчих за весь час збройного конфлікту.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.