• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві повернули плату за паркування: авто порушників забирає евакуатор

    Опубликовано: 2022-06-08 16:30:44

    У Києві з 16 травня повернули плату за паркування – зараз зафіксовано зростання кількості порушників. Автомобілі, які неправильно припарковано, будуть евакуйовані. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника.

    Цитата

    "У Києві з 16 травня за рішенням Київради відновлено оплату за паркування. Паркування платне у будні з 8:00 до 22:00. В інший час у будні та у вихідні паркування безкоштовне", – наголосив Микола Поворозник.

    Деталі

    За його словами, оплатити за паркування можна через "Київ цифровий". У застосунку оплата нараховується, доки триває паркування, незалежно від місцезнаходження авто.

    "На муніципальних паркінгах не приймають оплату готівкою. Лише через застосунок. Під час повітряної тривоги інспектори не мають права штрафувати водіїв. Тому не нехтуйте сигналам тривоги, дотримуйтеся правил дорожнього руху, швидкісного режиму у місті та не створюйте аварійних ситуацій", – сказав Микола Поворозник.

    Також чиновник закликав водіїв пропускали машини з гуманітарною допомогою, поліції, "швидкої" та рятувальників.

    Нагадаємо

    Евакуатори автомобілів у Києві не припиняли свою роботу весь цей час, попри воєнний стан в країні.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.