• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Варшавському книжковому ярмарку українські видавці продали всі книжки

    Опубликовано: 2022-06-08 12:15:03

    Близько 1800 примірників книжок українських видавців були реалізовані під час Варшавського книжкового ярмарку, який проходив у столиці Польщі 26-29 травня.

    Цьогоріч український стенд працював під гаслом "Дякуємо, Польще", де були представлені книжки від 24 українських видавців, які розповідають про сучасну українську культуру. Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури та інформаційної політики.

    Так, всього за підтримки Посольства України у Польщі до Варшави було доставлено близько 1800 українських книжок і практично всі були продані на ярмарку.

    Основними відвідувачами та покупцями на українському стенді були саме українці, однак книжки українською мовою також купували й поляки, які почали вивчати українську мову або хотіли підтримати українське книговидання.

    Загалом у найбільшому літературному заході Польщі взяло участь понад 500 видавців із 13 країн Європи: Польщі, Німеччини, Норвегії, Вірменії, Бельгії, Чехії, Франції, Іспанії, Румунії, Швейцарії, Угорщини та Великобританії.

    Нагадаємо, що нардеп запропонувала вилучити твори російських поетів зі шкільної програми.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.