• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Техасі відкрили справу проти Twitter через брехню про кількість фейкових акаунтів

    Опубликовано: 2022-06-07 14:15:11

    Генеральний прокурор Техасу Кен Пекстон розпочав розслідування щодо Twitter через потенційно неправдиві повідомлення про кількість фальшивих акаунтів у соціальній мережі. Про це пише Engadget.

    У штаті вважають, що недостовірна інформація може сприяти "завищенню цінності" Twitter і посилаються на Закон про брехливі торгові практики, які можуть вводити в оману рекламодавців, підприємства та звичайних користувачів.

    Прокуратора зобов'язала Twitter надати невідредаговані документи з докладним описом кількості активних користувачів компанії з 2017 року, кількість фейкових облікових записів за цей період та методи, використані для їхнього розрахунку. Компанія також має описати свою рекламну модель, зокрема дохід, який вона отримує в Техасі.

    Журналісти видання припускають, що таким чином генеральний директор Tesla Ілон Маск, певно, намагається зірвати свою угоду з Twitter. Вони також зазначають, що Tesla нещодавно відкрила завод Gigafactory у Техасі, переносить свою штаб-квартиру в цей регіон і натякають на його зв'язок із прокурором штату.

    У Twitter поки що ніяк не прокоментували цю ситуацію.

    Ольга Лицкевич
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.