• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глава Курської області заявив про обстріл прикордонного з Україною селища

    Опубликовано: 2022-06-06 12:15:02

    Голова Курської області Російської Федерації Роман Старовойт заявив, що вранці 6 червня було обстріляно селище Тьоткіне, яке знаходиться близько до кордону з Україною.

    Про це Роман Старовойт повідомив у Telegram.

    "Сьогодні рано вранці було знову обстріляно селище Тьоткіне в Глушківському районі. Удари завдавали по мосту і місцевих підприємствах", - йдеться в повідомленні.

    За попередньою інформацією, поранених та загиблих – немає. Основний удар був завданий по місцевому мосту, є пошкодження. Також сильно постраждав найближчий двоповерховий житловий будинок на 8 квартир та господарські прибудови поряд.

    "У будинку посікло дах, повністю вибито скло. Згорів автомобіль. Є пошкодження на території цукрового заводу", - додав голова Курської області.

    Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ повідомили про те, що російська армія перекидає до прикордонних районів Брянської області додаткові підрозділи артилерії для провокаційних дій у населених пунктах Чернігівської області.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.