• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни могли знати українські позиції, коли атакували Гостомель - МВС

    Опубликовано: 2022-06-03 11:30:47

    Російські військові, швидше за все, знали, де розташовані позиції українських захисників під час атаки на Гостомель у перші дні повномасштабної війни. З цієї причини окупанти змогли завдати точних ракетних ударів.

    Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у ефірі національного телемарафону.

    "Коли почалися бої в Гостомелі 24 лютого ми спілкувалися з бійцями, які зустріли там ворога в перший день, коли 40 вертольотів одночасно пролетіли та обстріляли ракетами, обстріляли тисячами пострілів наших бійців, вони говорили, що, швидше за все, ворог знав, де розміщені наші позиції", - сказав Монастирський.

    На його думку, це могло статися через роботу "шпигунів, диверсантів, які сприяли тому, що в перші хвилини ворог мав такі певні успіхи".

    Глава МВС зазначає, що зрадники в Україні є, особливо їх багато серед колишніх депутатів від "ОПЗЖ". Особливо це видно з того, хто став колаборантом на тимчасово окупованих територіях.

    Наразі і надалі, як зазначив Монастирський, правоохоронці займаються розшуком зрадників, які підтримали чи допомагають загарбникам. Зокрема, напередодні Служба безпеки України затримала співробітника одного із підприємств державного концерну "Укроборонпром" за підтримку російського вторгнення в Україну.

    До цього СБУ затримала у Києві місцевого жителя, яким виявився син колишнього депутата Верховної Ради. Зловмисник поширював через власний аккаунт у Instagram "сторіс" та особисті повідомлення, в яких виправдовував агресію Росії проти України

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.