• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Джгути для Škoda почали в'язати у Чехії й Марокко. До війни це робили в Україні

    Опубликовано: 2022-06-02 13:30:31

    Чеський автовиробник Škoda Auto почав диверсифікувати виробництво кабельних джгутів, яке раніше було зосереджене в Україні. Про це йдеться на сайті компанії.

    Після того як Росія напала на Україну, європейський автопром зіткнувся з різким дефіцитом автомобільних дротів. Škoda була змушена повністю припинити виробництво моделі Enyaq iV на вісім тижнів.

    З квітня Škoda почала замовляти джгути на чеському заводі PEKM Kabeltechnik у Млада Болеславі, на нього перевели 35 працівниць зі Львова. Зараз там виготовляють тільки кабелі для моделей Fabia Combi, але найближчими тижнями очікується старт виробництва джгутів і для інших моделей – Octavia, Kodiaq, Karoq, Superb.

    Інший постачальник Škoda – Kromberg & Schubert – почав дублювати виробництво джгутів для Enyaq iV на своєму марокканському заводі. Водночас компанія частково відновила виробництво і на заводі у Житомирі. Škoda сподівається, що тепер потребу в кабелях для Enyaq iV буде повністю забезпечено. Виробництво високовольтних кабелів для підзарядки цих електромобілів, створять у Румунії.

    У Марокко також почнуть виготовляти джгути для моделей Octavia і Superb.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.