• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Санкції проти рф зачепили понад 86% російських компаній

    Опубликовано: 2022-06-01 10:00:55

    Санкції, що діють проти росії, торкнулися 86,8% російських компаній.

    Це випливає з «Моніторингу поточного стану бізнесу» — доповіді, яку підготував апарат уповноваженого при президенті рф із захисту прав підприємців Бориса Титова.

    Як випливає з цього документа, 77,4% зачеплених запровадженими санкціями компаній змогли до них адаптуватися або розраховують це зробити, «а ось 11,7% цього зробити не зуміли і зупиняють бізнес — повністю або частково». 67,1% опитаних заявили, що відчувають результати економічного спаду.

    Лише 10,4% опитаних у рамках дослідження підприємців заявили, що їхній бізнес, як і раніше, стабільний і продовжує зростати. Серед проблем, що впливають на бізнес, 62,2% респондентів назвали спад попиту, «далі йдуть дефіцит оборотних коштів та касові розриви, розрив ланцюжків поставок та складності доставки з імпорту».

    Понад 50% вважають, що уряд рф недостатньо робить для роботи бізнесу в умовах санкцій, 35% вважають дії влади «спокійними та ефективними».

    Як повідомлялося, Європейський Союз подолав опір кількох держав-скептиків та ухвалив політичне рішення про запровадження нафтового ембарго проти росії.

    Згідно з досягнутою домовленістю, ЄС заборонить ввезення російської нафти, яка доставляється по морю — це 75% російського експорту. Виняток зроблений для трубопровідної нафти. Але Німеччина та Польща до кінця року зобов’язалися зупинити і ці поставки — таким чином нафтове ембарго покриє 90% російського експорту до Європи.

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.