• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені виявили продукти, які здатні викликати запалення у печінці

    Опубликовано: 2022-05-30 20:48:59

    Не усі продукти є безпечними для печінки.

    Іспанські вчені провели ряд досліджень і встановили, що не усі продукти, які ми вживаємо, безпечні для нашої печінки. Деякі з них провокують запальні процеси у цьому органі. За їх даними, принаймні два продукти можуть не лише нашкодити печінці, але й негативно вплинути на весь організм, інформує Ukr.Media.

    За даними експертів, щоденне зловживання соняшниковою олією і риб’ячим жиром може викликати запалення у печінці, і ряд інших проблем в організмі в цілому. Наукові дослідники з Університету Гранади (Іспанія) встановили, що сполуки, які входять до складу риб’ячого жиру, сприяють вкороченню довжини теломерів печінки. Зловживання соняшниковою олією викликає потовщення тканин печінки і сприяє утворенню рубців на них.

    Одночасне дослідження з цими продуктами оливкової олії не виявило негативних впливів на печінку, і здоров’я усього організму людини.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.