• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені назвали несподівану причину передчасної смерті

    Опубликовано: 2022-05-30 20:28:55

    Скорочення часу, проведеного біля екрану, здатне скоротити ризик ранньої смерті і продовжити життя.

    В університеті Глазго вчені встановили, що зменшення екранного часу знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань і смерті. Про це повідомляє BBC.

    Фахівці провели тривале масштабне дослідження. У ньому взяли участь 500 тисяч добровольців у віці від 37 до 73 років в період з 2006 по 2018 рік.

    Виявилося, що найменше схильні до ризику розвитку раку і серцево-судинних захворювань ті респонденти, щоденний екранний час яких не перевищував дві години.

    Обмеження використання смартфонів, ПК та інших гаджетів до двох годин на день на 5,6% знизило б смертність серед респондентів. А ризик смерті від серцево-судинних захворювань знижується на 8%.

    Доктор Хеміш Фостер з університету Глазго зазначив, що тривалий екранний час приводить до малорухливого способу життя, який сам по собі негативно впливає на здоров’я людини.

    Раніше повідомлялося, що половина населення Землі користується соцмережами. Також відомо про те, що вживання м’яса скорочує життя.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.