• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Досі переношуєте одноденні лінзи? Навчіться заощаджувати без загрози для очей

    Опубликовано: 2022-05-27 15:21:02

    Більшість користувачів одноразових засобів корекції зізнаються, що іноді їх переношують. Одні аргументують це бажанням заощадити, адже лінзи на 1 день коштують недешево. Інші просто не розуміють, чому потрібно викидати пластинки, які після першого дня використання залишаються зручними та ефективними. Ми пояснимо, чому одноденні засоби корекції не варто переношувати. А ще розкажемо, як безпечно заощаджувати на купівлі контактних лінз. 

    Чому лінзи на 1 день не можна носити довше?

    Контактні засоби для корекції зору виготовляють із гідрогелю або його вдосконаленого варіанту — силікон-гідрогелю. Обидва матеріали є добре зволоженими та містять канали для транспортування кисню до поверхні очей. Ресурс матеріалів розрахований на певний період використання. Тобто після закінчення рекомендованого періоду пластинки почнуть пересихати та пропускатимуть менше повітря. Користувачі, які переношують контактні засоби корекції зору, частіше відчувають дискомфорт та мають інфекційні захворювання очей. 

    Одноразова оптика не призначена для тривалого використання, а тим більше промивання. Повітряні канали повноцінно не очищуються, тому матеріал з кожним днем пропускає менше повітря. Структура пластинок порушується через накопичення солей, жирових відкладень, бактерій та бруду. Матеріал деформуються, на поверхні з'являються мікротріщини, де накопичується ще більше бруду та бактерій. Все це призводить до появи інфекційних захворювань очей. А саме:

    • Кон'юнктивіт — це запалення слизової оболонки ока та повік, що супроводжується болем, свербінням, почервонінням. Кон'юктивіт легко лікується, якщо вчасно звернутись до офтальмолога. 
    • Кератит. Значно складніше доводиться з кератитом — запаленням рогової оболонки ока. Кератит призводить до помутніння рогівки та погіршення зору. 
    • Виразка рогівки — найнебезпечніше ускладнення від неправильного носіння контактної оптики. Це інфекційне запалення, яке загрожує втратою зору.

    Хочете заощадити — обирайте лінзи Solente

    Лінзи щоденної заміни коштують дорожче, ніж моделі на 1 чи 3 місяці. Якщо хочете платити менше, обирайте засоби корекції бренду Solente (https://kyivlinza.ua/catalog/odnodnevnye-kontaktnye-linzy). Це український бренд, який виготовляє оптику на європейських виробництвах. Відповідно, всі товари сертифіковані на території ЄС. Компанія пропонує лінзи різного плану заміни, універсальні розчини для догляду, а також краплі для зволоження очей. Продукція компанії Solente коштує дешевше європейських чи американських аналогів, але не поступається їм ефективністю корекції зору та комфортом використання. 

    Обирайте одноденні лінзи Solenta, відповідно до своїх потреб:

    • Darena — найдоступніші засоби корекції у лінійці бренду. Це м'які гідрогелеві пластинки, які містять 58% вологи. Ідеальний варіант для тих, хто постійно носить окуляри, а лінзи надягає лише на свята, для тренувань у спортзалі чи басейні.
    • Santia SiHy — силікон-гідрогелеві лінзи, які найкраще підійдуть для щоденного використання. Вони мають високий рівень киснепроникності (70 Dk/t) та захист від пересихання. Це безпечні засоби корекції для людей з нормованим робочим графіком, а особливо тих, хто працює за комп'ютером.
    • Impero 1-DAY — засоби корекції з рекордним показником киснепроникності (150 Dk/t) на українському ринку. В них безпечно знаходитись понад 12 годин. А значить, вони ідеальні для людей, які працюють у нічну зміну чи допізна затримуються на роботі. 

    Обирайте, які з одноденних лінз Solenta краще вам підійдуть, та замовляйте в інтернет-магазині Київлінза з доставкою по Україні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.