• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені запропонували новий метод лікування запалень очей

    Опубликовано: 2022-05-23 14:48:27

    Американські вчені з Техаського університету в Галвестоні заявили про успішне лікування очних запалень на основі куркуміну, що міститься в корі куркуми. Про це пише Texas A&M Today.

    За словами вчених, препарати на основі куркуміну легко впоралися з увеїтом у тварин. Тепер науковці планують адаптувати терапію для людини для лікування катаракти і запалення очей, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    «Лікування увеїту зараз ускладнюється їхньою обмеженою всмоктуваністю. Крім того, стероїдні препарати, які широко застосовуються, нерідко призводять до ускладнень на нирки і печінку», — повідомляють вчені.

    Водночас нове лікування, як заявляють експерти, показало ефективність у собак, знижуючи ознаки запалення без будь-яких побічних ефектів.

    «Терапія може потенційно використовуватися для лікування катаракти й увеїту у людей, і наші результати допоможуть прискорити розробку препаратів для людини», — підсумувала співавтор дослідження Ерін Скотт.

    Раніше в Університеті Торонто розробили гідрогель, який відновлює функцію клітин сітківки.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.