• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Луганщині через обстріли пошкоджено понад 70 будинків

    Опубликовано: 2022-05-23 12:00:30

    Через обстріли російськими військами на Луганщині 22 травня пошкоджено понад 70 будинків. Про це у своєму телеграм-каналі написав голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай.

    "У реанімації Дніпра померла дитина з Привіллі, яка потрапила під обстріл два тижні тому, 28 будинків розбиті росіянами в Новодружеську, по області – понад 70. Ще 7 травня ворог накрив Привілля артилерією. 11-річну дівчинку з мінно-вибуховою травмою одразу госпіталізували у Дніпропетровську обласну дитячу лікарню, де за життя дитини протягом двох тижнів боролися найкращі медики регіону. На жаль, 22 травня її серце зупинилося", - написав він.

    За словами Гайдая, 22 травня також загинула мешканка Лисичанська, до квартири якої потрапив російський снаряд. Обстріл цього житлового кварталу був дуже щільним – пошкоджено одразу чотири будинки. Загалом у місті зафіксовано руйнування у 13 будинках. У свою чергу в Новодружеську через обстріл теж було зруйновано 28 будинків.

    "Усього за 22 травня у Луганській області ворог потрапив у понад 70 об'єктів житлового фонду. Крім названих вище, це 13 будинків у Золотому, чотири – у Нирковому, по три – у Миколаївці та Катеринівці, два – у Гірському", - пише голова ОДА. .

    Нагадаємо, 21 травня російські окупанти намагалися прорватися до Сєверодонецька з чотирьох напрямків, отримали відсіч та відступили. Армія РФ вела наступальні та штурмові дії в районах Осколонівки, Пурдівки, Щедрищевого та Смолянинового.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.