• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що допомагає відновитися після серцевого нападу: дослідження

    Опубликовано: 2022-05-23 08:48:19

    Ізраїльські вчені з Тель-Авівського університету вважають, що активність в сексі впливає на осіб, які мали серцевий напад, тільки позитивно. При сексі такі особи відчуватимуть себе здоровими, молодими й енергійними, пише WebMD.

    «Сексуальність і сексуальна активність — ознаки хорошого самопочуття. Відновивши статеве життя невдовзі після серцевого нападу, людина може відчути себе молодою й енергійною. Це може привести до більш здорового способу життя загалом», — заявив провідний автор дослідження Ярів Ґербер.

    Фахівці вивчили дані 500 сексуально активних осіб до 65 років, яких госпіталізували у зв’язку із серцевим нападом в 1992-1993 роках, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Вчені з’ясували, що у тих, хто не відмовлявся від сексуального життя перші півроку після серцевого нападу, ризик смерті був на 35% нижчий, ніж у тих, хто сексом не жив.

    Дослідники резюмували, що варто регулярно не тільки мати відраду в сексі, а й виконувати фізичні вправи.

    Нагадаємо, що названі головні симптоми серцевого нападу: «Сів слон».

    Також повідомлялося, що вчені назвали головну причину раптового інфаркту.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.