• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Високий рівень фізичної активності знижує ризик лімфоми

    Опубликовано: 2022-05-21 14:28:17

    Обнадійливі дані вивели вчені з онкологічного центру Джуравінскі-Гамільтон, Канада, досліджуючи зв’язок між фізичною активністю і лімфомою. Висновки вони опублікували у BMC Cancer.

    Як пише доктор медицини Гвінівер А. Девіс, заключні висновки вони зробили на основі вісімнадцяти проведених глибоких досліджень. Вони з колегами виявили, що для лімфом порівняння високих і низьких категорій активності показало, що фізична активність ставала захисною для організму.

    Аналіз підгрупи продемонстрував захисний ефект фізичної активності при деяких видах лімфом. Але, на жаль, не при лімфомі Ходжкіна. Захисний ефект був продемонстрований в аналізі доза-реакція, вчені спостерігали зниження ризику на 1 відсоток.

    «Аналіз реакції на дозу підтверджує ці висновки з лінійним зниженням захворюваності, яка спостерігається зі збільшенням фізичної активності в повсякденних цілях», — пишуть автори.

    Нагадаємо, нещодавно Алла Мазур розповіла про те, як вилікувала рак. Також вчені недавно підтвердили зв’язок вейпа і раку грудей.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.