• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експерт назвав найбільш небезпечні речі в ручній поклажі під час пандемії

    Опубликовано: 2022-05-21 08:48:14

    Британський авіаексперт Мартін Ліндсторм назвав найнебезпечніші предмети в ручній поклажі авіапасажирів, які можуть нести найбільшу небезпеку як переносники коронавірусної інфекції COVID-19. Про це пише Daily Express.

    За його словами, для пасажирів є великою небезпекою паспорти. Він назвав місце паспортного контролю «найзаразнішим в аеропорту». Авіаексперт зазначив про величезну кількість людей, які регулярно проходять через стійки прикордонного контролю.

    «Продезінфікуйте руки і документ відразу після виходу з кабіни прикордонного контролю. Пам’ятайте, що щодня більш ніж 235 тисяч гостей з паспортами проходять через ці стійки в кожному з десяти найбільших міжнародних аеропортів Великобританії», — уточнив Ліндсторм.

    Ще одним предметом, що містить велику кількість мікробів, на думку експерта, є мобільний телефон, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    «Вважайте смартфон продовженням руки і регулярно його дезинфікуйте», — порадив Ліндстром.

    Експерт закликав пасажирів носити з собою дезинфікуючі серветки, щоб протирати всі поверхні, яких вони будуть торкатися.

    «Як тільки ви опинилися біля свого крісла на борту, витріть всі поверхні, яких будете торкатися: пряжку ременя безпеки, підлокітники зверху і знизу, столик і його замок, а також сенсорні екрани», — порадив Ліндсторм.

    Раніше генеральний директор організації Laundryheap Деян Димитров повідомив, які предмети на борту літака можуть бути заражені коронавірусом.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.