• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Війська РФ знову обстріляли з «Градів» село на кордоні Дніпропетровської та Херсонської областей

    Опубликовано: 2022-05-19 11:45:43

    Російські окупаційні війська в ніч проти 19 травня п'ять разів обстріляли з ракетних систем залпового вогню Зеленодольську громаду.

    Про це повідомив у своєму Telegram-каналі начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

    "Били з "Градів" та "Ураганів" по Великій Костромці. Людей не зачепило. Пошкоджені і зруйновані будинки. Село частково без світла та газу", - повідомив глава області.

    Зазначимо, що російська армія регулярно веде обстріли населених пунктів, що межують з окупованою нею Херсонською областю.

    Так, протягом останніх трьох тижнів Велика Костромка потрапляла під обстріли 9, 11 та 12 травня, а до цього – 27, 28 та 29 квітня, хоча такі обстріли відбувалися і раніше. Крім того, обстрілів зазнавали, зокрема, сусідні Зеленодольськ та село Мала Костромка.

    Нагадаємо також, що напередодні стало відомо про обстріл окупантами з "Градів" колони з людьми в районі села Давидів Брід на північному заході Херсонської області, де вона межує з Дніпропетровською: загинуло щонайменше троє людей.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.