• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Назвали три ефективні речовини для зміцнення імунітету

    Опубликовано: 2022-05-17 20:48:05

    Для зміцнення імунітету найбільш ефективними є вітаміни С і D, а також цинк. Про це розповіла доцент кафедри Дієтології і харчування Університету Флориди Христина Паласіос.

    Так, вітамін С життєво важливий для лейкоцитів, які допомагають боротися з інфекціями. У зимовий період, коли особливо гостро стоїть питання захисту організму від вірусів, Паласіос рекомендувала вживати апельсини, грейпфрути, полуницю, помідори і журавлину, багаті вітаміном С.

    Низький рівень вітаміну D пов’язаний з підвищеним ризиком розвитку респіраторних захворювань у дорослих і дітей, тому фахівець порадила приймати відповідну добавку, уточнивши дозування у лікаря.

    Вирішальне значення для нормального розвитку і функціонування клітин, що впливають на функціонування імунної системи, має цинк. Паласіос підкреслила, що підвищена концентрація цинку в організмі може пригнічувати реплікацію вірусів.

    Раніше повідомлялося, що нестача вітаміну D викликає тупий ниючий біль у кістках, що здатний посилюватися ночами.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.