• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимчасова повірена США у Києві: Який результат війни прийнятний, а який – ні, вибере сама Україна

    Опубликовано: 2022-05-16 15:00:18

    Україна самостійно визначить, що буде її перемогою у повномасштабній оборонній війні проти Росії. Про це Європейській правді сказала тимчасова повірена США в Україні Крістіна Квін.

    Вона переконана, що Збройні Сили України "мають" перемогти армію окупантів, "але визначати контури цієї перемоги мають не США, а Україна".

    "Український уряд та українці повинні визначити, який підсумок війни є для них прийнятним, а який – ні", – наголосила Квін.

    Вона додала, що Вашингтон "підтримає те рішення про перемогу, яке ви оберете", – такий варіант завершення війни, який гарантує більшу безпеку для Європи.

    Тимчасова повірена США у Києві нагадала, що у Пентагоні прагнуть "побачити Росію стратегічно слабшою", щоб лідер російських окупантів Володимир Путін мав менше можливостей "зробити новий безвідповідальний крок, подібний до того, що він зробив в Україні".

    Евгений Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.