• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як стан порожнини рота впливає на здоров’я серця

    Опубликовано: 2022-05-11 18:48:34

    Здоров’я порожнини рота важливіше, ніж ви думаєте, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Як стан порожнини рота впливає на здоров’я серця

    Як і інші частини тіла, ваш рот кишить бактеріями, і ці бактерії в основному нешкідливі. Але ваш рот — це вхід в травний і дихальний тракти, і деякі з цих бактерій можуть викликати захворювання, інформує Ukr.Media.

    Зазвичай природний захист організму і хороший догляд за порожниною рота утримують бактерії під контролем. Однак без належної гігієни порожнини рота бактерії можуть досягати рівня, який може призвести до інфекцій порожнини рота, таких як карієс і захворювання ясен.

    Проблеми зі здоров’ям порожнини рота також можуть сприяти виникненню таких захворювань і станів, як ендокардит, серцево-судинні захворювання і пневмонія.

    Щоб зберегти здоров’я порожнини рота, щодня дотримуйтесь гігієни:

    Чистіть зуби не рідше двох разів на день щіткою з м’якою щетиною і фторвмісною зубною пастою. Електрична зубна щітка може бути чудовою альтернативою ручній зубній щітці, особливо для дітей, людей з обмеженими можливостями, людей похилого віку та людей, які страждають артритом або іншими захворюваннями, що ускладнюють чищення зубів.

    Щодня користуйтеся зубною ниткою.

    Використовуйте рідину для полоскання рота, щоб видалити частинки їжі, що залишилися після чищення щіткою і зубною ниткою.

    Дотримуйтеся здорової дієти і обмежте споживання продуктів з додаванням цукру.

    Замінюйте зубну щітку кожні три місяці або частіше, якщо щетина розтріпалася або зношена.

    Заплануйте регулярні стоматологічні огляди та чистку.

    Уникайте вживання тютюну.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.