• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна заповнила другу частину опитувальника щодо членства в ЄС – Зеленський

    Опубликовано: 2022-05-09 16:00:37

    Президент України Володимир Зеленський під час онлайн-зустрічі з головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн продемонстрував другу частину заповненої анкети-опитувальника для отримання Україною статусу кандидата на членство в Євросоюзі. Про це УНН пише з посиланням на Telegram-канал президента.

    Цитата

    “Зустріч з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн по відеозв’язку. Продемонстрував другу частину заповненої анкети-опитувальника для отримання Україною статусу кандидата на членство в Європейському Союзі. Дякую за чіткі сигнали підтримки на цьому важливому для нас шляху”, – йдеться в повідомленні.


    Додамо

    Україна під час візиту в країну президента Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн отримала опитувальник щодо членства в Євросоюзі.

    Віцепрем’єр-міністр з європейської і євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина у суботу заявила, що Україна очікує отримати статус кандидата на вступ до Європейського Союзу в червні.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.