• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США запроваджують нові санкції проти Росії. Вони зачеплять російські медіа і 2600 осіб

    Опубликовано: 2022-05-09 15:00:59

    Сполучені Штати Америки у неділю оголосили про запровадження нових санкцій проти Росії. Вони зачеплять найбільші російській телеканали (Перший, Росія і НТВ), а також 2600 осіб з Росії та Білорусі, яким буде заборонено в'їзд на територію США. Про це повідомляється на сайтах Білого дому на Міністерства фінансів США.

    До оновленого "чорного списку" потрапили вісім топменеджерів Сбєрбанку, 27 топменеджерів Газпромбанку, Московський індустріальний банк з дочірніми компаніями, збройова фірма Промтехнологія (ТМ Орсіс), сім судноплавних та одна буксирувальна компанія.

    Забороняється експорт до Росії ядерних матеріалів та низки промислового обладнання.

    Американським громадянам та приватним особам з 7 червня буде буде заборонено надавати бухгалтерські чи консалтингові послуги, а також послуги зі створення трастів чи компаній.

    "Наші безпрецедентні санкції вже завдають величезної шкоди російській економіці, а експортні обмеження позбавили Росію доступу до критично важливих технологій і ланцюжків постачання, необхідних для підтримки його військових амбіцій. Очікується, що війна Путіна знищить економічні досягнення Росії за останні 15 років... Усі ці витрати з часом будуть посилюватися дедалі більше", – пообіцяли у Білому домі.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.