• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «На полі бою вирішується доля свободи Європи», - Зеленський підбив підсумки саміту G7

    Опубликовано: 2022-05-09 10:15:48

    Вільний світ налаштований захищати свободу та здобути перемогу, як 77 років тому, сказав на пресконференції у Києві президент України Володимир Зеленський.

    "Декларація саміту зафіксувала історичне значення нашої солідарності", - сказав глава держави.

    Він стверджує, що запропонував нові дії щодо оборонної підтримки України, оскільки "на полі бою вирішується доля свободи Європи".

    "Підкреслив необхідність нових санкцій, оскільки війна продовжується і існуючих санкційних обмежень недостатньо. Фінансова підтримка України зараз і спільні зусилля щодо відновлення нашої держави після війни. Запропонував приєднатися до відновлення держави, запровадивши формат шефства над конкретними містами, регіонами, галузями. Запропонував об'єднати зусилля, щоб гарантувати стабільність міжнародного продовольчого ринку", -   сказав Зеленський.

    У той же день президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Хорватії Андрієм Пленковичем, а також з канадським прем'єр-міністром Джастіном Трюдо.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.