• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через війну зруйновано 24 000 км доріг. На відновлення піде три-чотири роки

    Опубликовано: 2022-05-06 16:00:06

    Укравтодор вважає, що на відновлення доріг, які були пошкоджені чи зруйновані внаслідок нападу Росії на Україну, потрібно буде три-чотири роки. Про це сказав перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко на брифінгу в п'ятницю.

    "Для відновлення інфраструктури потрібно три-чотири роки. Нам і так її потрібно було ремонтувати, а зараз ремонтуватиме ще більше. За наявності фінансового ресурсу все зробимо", – заявив він.

    Станом на початок травня в Україні війною зруйновано 24 000 км доріг і 300 штучних споруд (мости, шляхопроводи тощо), розказав Івко. "Наша цифра щодо збитків – понад 900 млрд грн", – повідомив він.

    На сьогодні основне завдання Укравтодору полягає в тому, щоб відновити проїзд там, де зруйновано мости. Шляховики вже встановили 30 тимчасових штучних споруд, якими можна рухатися, а також розчистили майже 750 км доріг.

    Андрей Водяный
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.